Cheap Flights

Så er vi ankommet til New Orleans. Endelig. Med en fire timers omvej forbi Denver lufthavn. Vi vælger nemlig altid de billigste flybilletter.

På vej til Bali havde vi engang otte timers transit i klamme, iskolde Doha lufthavn (Qatar) med datteren på dengang tre og sønnen på seks. Om natten. Men billetterne var billige, det var de.

Her er seks grunde til at fravælge de billigste flybilletter. Næste gang:

  • Flyet letter/lander altid kl. lort. I denne omgang lettede vores første fly kl. 6 om morgenen, så vi måtte hjemmefra kl. 4.
  • Tvungen selvbetjening ved check ind virker aldrig og ender altid med, at en sur flyselskabsperson — som står der alligevel for at tage imod bagage — må tage over. Ja United, det sker hver gang!
  • Ekstra omkostninger for bagage, acceptabel benplads, klam mad og tv.
  • Mellemlandinger i byer, som ligger i modsat retning af destinationen, hvilket tredobler rejsetid og øger chancen for at miste bagage.
  • Meget trang siddeplads. Se bare manden.

20130624-102229.jpg

  • Gamle fly med klamme toiletter, snuskede stole og dårlig luftcirkulation.

…. Og så alligevel, vi rejser jo en del. Og de sparede penge kan jo netop bruges på andre ferier!! Jeg vælger sgu’ nok de billigste billetter næste gang alligevel.

20130624-144412.jpg

2 thoughts on “Cheap Flights

  1. Jeg må indrømme, jeg gruer for weekenden hvor jeg for første gang i mange år skal med Easy Jet. For denne gang var de så extremt meget billigere, at jeg var nødt til at vælge dem fremfor et “ordentligt” flyselskab. Men ellers betaler jeg gerne et par hunderede eller fem for at rejse med nogen hvor der er plads til benene og hvor man tør at gå på toilettet.
    Hilsen den langbenede tvangstisser :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s