Best New TV Show

A Look Inside The New Netflix Original Series ‘Orange Is The New Black’

Har lige afsluttet Netflix tv-serien Orange is the New Black. Jeg har været fuldstændig opslugt af den. Og lige nu har jeg nedtur over at skulle vente på anden sæson.

Historien er baseret på Piper Kermans erindringer My year in a Women’s Prison. Piper kommer i fængsel på grund af hendes tidligere forhold til en narkotika smugler otte år senere på et tidspunkt i hendes liv, hvor hun lever det gode liv i New York med kæreste, venner og familie. Serien skildrer de indsatte kvinders liv — før og i fængsel — og de ansattes liv indenfor og udenfor fængsel. Og relationerne mellem dem alle. Skuespillerne spiller fænomenalt. Jeg spår en masser priser til næste års Emmy uddeling (hvor Netflix serien House of Cards i øvrigt i år er indstillet til flere priser).

… Jeg kommer til at se den igen, mens jeg venter på næste sæson. Se den!

4 thoughts on “Best New TV Show

  1. High five’er her fra Potrero Hills, hvor jeg også ivrigt følger med i Pipers liv bag tremmer. Min familie og jeg flyttede til SF for 3 uger siden (manden arbejder også i Palo Alto). Amerikansk Netflix medfølger :). En veninde har tippet mig om din blog, som jeg sluger råt, mens jeg prøver at finde hoved og hale i alt det nye. Kæmpe tak.

    • Velkommen til!! Vi startede også op i Potrero. Har du spørgsmål, skriver du bare! Forhåbentligt kører du bil (det lærte jeg først herovre), så du ikke skal bruge kræfter på det. Du kan glæde dig til en masse meget forskellige kvarter. Og tågen letter forhåbentlig slut august; men du er jo så heldig at bo i det kvarter med flest soltimer :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s