Treasures From Alameda Point Antique Faire

Ferie loppefund udgør mine kæreste ejendele. Dejlige ferieminder er spredt over hele huset: Porcelænsfade og fåreskindslampe fra Marokko, træfade fra Bali, Thailand og Hawaii, masker fra Bali og Sri Lanka, lysestager fra Berlin og Budapest og kaffekopper fra Jerusalem. Og ikke mindst mine tasker, ringe og armbånd. Indsamlet gennem de snart 16 år, som manden og jeg har kendt hinanden. Loppemarkeder er altid på to-do-listen, når vi rejser. Derfor er det egentlig mærkeligt, at vi ikke har besøgt flere markeder i USA. Men årsagen er nok, at der bare ikke er så mange herovre.

Søndag krydsede vi Bay Bridge til Alameda Point Antique Faire, Nord Californiens største antik marked, med næsten tusind stande og flere kæmpe auktionshuse. Alle genstande er tyve år eller ældre. Markedet ligger en halv times kørsel (i god trafik) fra San Francisco.

Ah det var fedt. Høj sol med den smukkeste udsigt til Bay Bridge og San Franciscos skyline.

IMG_1463

Vi købte det cooleste 50’er skrivebord, som ser totalt malplaceret ud i vores San Francisco paphus, men kommer til at stå flot i vores Østerbro lejlighed.

IMG_1472

Og så fik jeg den fineste ring, hentet hele vejen fra London (sælgeren forklarede, at smykker åbenbart er meget billigere i Europa.

20130805-091341.jpg

… Sælgerne på loppemarkedet og San Francisco veninden fortæller, at de gør de vildeste kup på såkaldte estate sales (dødsboer). Vi ser dem tit annonceret på skilte, og næste gang skal vi klart svinge forbi og prøve at score noget køkkengrej i 50’er stil!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s