Foggy Pictures

Så forlader vi San Francisco til fordel for årets sidste sommerferietur til Syd Californien. Derefter står hverdagen på to skolebørn og mit studie. I stedet for at glæde mig til al den tid, som jeg fremover får til rådighed for mig selv, er jeg trist. Jeg kommer til at savne min tid sammen med min yngste. For fremover er det slut med at holde hende hjemme (som jeg jo har mulighed for og flittigt benytter mig af) til hyggelig mor/datter tid. Næring til min sjæl, jeg elsker hendes selskab. Elsker begge mine børns selskab, forskellen er bare, at jeg er mere vant til at undvære min søn. Snøft. Jeg er ikke skoleklar. Not even close.

Nedenfor billeder af sommer tågen, som er ekstra tyk i forhold til resten af året. Den skulle være lettet, når vi vender tilbage. Håber jeg!!!

På vores 45 minutters køretur fra varme, solrige Silicon Valley til San Francisco så det ud som om, at San Francisco var omgivet af en mur af tåge.

20130818-182851.jpg

Også yndlingsdestinationen Stinson Beach rammes af sommer tågen.

20130818-182921.jpg

Sommer tågen skjuler Golden Gate Bridge, også helt tæt på.

20130818-183141.jpg

3 thoughts on “Foggy Pictures

 1. Hej! :)
  Det her er lidt off-topic, men min kæreste og jeg er netop landet i NYC inden vi om en uge flyver videre til SF og starter vores roadtrip. Nu sidder vi så her i NYC og hører om skovbranden i Yosemite. Det er svært at finde ud af hvor vi kan finde informationer, så derfor skriver jeg til dig…måske du ved noget… Vi er jo pludselig nervøse for om vi overhovedet kan komme til SF, leje vores bil og tjekke ind på vores hotel?! Jeg håber, at du på en eller anden måde kan hjælpe os – evt. med hvem vi kan kontakte for info, vi er jo lidt nervøse for vores videre rejse nu :-/
  Mange hilsner
  Ida

  • Hej :) Grunden til at SF er i undtagelsestilstand er pga. truslen mod vandforsyning og elektricitet. Jeg ville ikke være nervøs for bil og hotel. Google de lokale aviser online som SF examiner og SF Gate for at følge med. God tur :)

   • Tak for svar! Så er vi lidt mere rolige. Et er jo hvad (de danske) nyheder siger, noget andet er at høre situationen fra en indbygger i SF – så tak :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s