The Happiest Place On Earth

Knap femten timer tilbragte vi i Disneyland kun afbrudt af få korte pauser. Tænk engang at børnene klarede det!? Og så endda i højt humør. Køerne var heldigvis korte, så adrenalinniveauet forblev højt. USA har fået legebarnet op i mig. Da vi besøgte Disneyland første gang kort tid efter, at vi flyttede til San Francisco, syntes jeg, at det var lidt patetisk, når voksne stod i kø for at møde prinsesser eller prøvede børne aktiviteter som de flyvende tekopper. Ikke længere. Danskere er mega uptight i forhold til amerikanere. Amerikanere er meget lidt flove og er gode til at have det sjovt. Overalt i Disneyland render voksne rundt med Minnie Mouse ører, disney kasketter eller t-shirts. Og hvorfor ikke?

Min datter — udklædt som Pocahontas — og jeg indtog Disneyland fra 9-16, mens far og søn prøvede alle de vilde rutchebaner. Bagefter teamede familien op og prøvede vilde ture, som datteren åbenbart er blevet høj og sej nok til at prøve.

Særligt mindeværdigt var det, da en meget nervøs, men mega sej Pocahontas blev udvalgt til at komme på Jedi Star Wars skole. Jedi-læreren råbte, mens han pegede på hende i mængden: “You — Pocahontas — step forward”.

IMG_1650

Hun bestod!

20130827-110020.jpg

Pocahontas tror, at ægte Disney prinsesser lever i Disneyland. “Mor, Cinderella ser anderledes ud”? Mig: “Øh”. Vi mødte to forskellige. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal takle den dag — snart — når særligt sønnen opdager, at hverken tandfeen, julemanden eller nisser eksisterer. Godt vi bor i USA, I DK havde han garanteret fået sandheden serveret i skolegården. I USA kendes nisser ikke. Men vi fik alligevel også overbevist sønnens ven om, at det var en dansk nisse, som efterlod små gaver og kaos hos os i december måned Den ven tror så også stadig på påskeharen, så det var ikke så svært.

… Dejligt at genoplive barndommens magi for en dag!

DSC01523

IMG_1681

2 thoughts on “The Happiest Place On Earth

  1. Lyder som en usandsynlig dejlig dag. Og ja, de forstår at more sig uden forfængelige hæmninger :-). Mine unger er stadig skuffede over, at vi ikke nåede i Disneyland sidst vi var i San Fran. Men altså – det er jo lidt langt til en dagtur ;-)…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s