A slice Of Paradise

San Clemente er en hyggelig lille surfer landsby. En perle 40 minutters kørsel fra LA. Vi bor i en mini lejlighed fundet via vrbo.com med denne udsigt:

DSC01546

Dagene går med at finde sten på stranden, som datteren skal tegne på, eller sønnen skal slå smut med. Eller at se efter delfiner i de kæmpe bølger. Her er lidt Hawaii agtigt, lidt Jurassic Park agtigt, med store pelikaner, som med store splask (som ligner hval sprøjt) dykker ned i havet. Ah. Tror ikke, at det er muligt at være stresset i den her by!

DSC01542

20130829-084657.jpg

I dag skal vi indløse sønnens fødselsdagsgave: En hvaltur. Vores kommende lille marine biolog har været besat af hvaler, siden vi flyttede til USA. Yndlingshvalen er blåhvalen, som vi ikke fik set på vores første hvaltur i Monterey. Er helt nervøst og spændt på hans vegne. For at illustrere hans entusiasme kan jeg fortælle, at han har skrevet flere historier og en enkel sang om blåhvaler. Shhhh, det gør ham flov, at andre ved det. Og alle hans fødselsdagsgaver og julegaver har i halvandet år inkluderet enten bøger, bamser, plakater eller armbånd med hvaler.

… De daglige hvalture — inklusiv vores — kan man se live lige her: www.WhaleWatchingTV.com.

2 thoughts on “A slice Of Paradise

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s