Loving San Clemente Despite Our Whale Trip

Ingen blåhval. Ingen hvaler overhovedet. Så på trods af at vi oplevede at sejle blandt hundredevis hoppende delfiner helt tæt på, som man endda kunne se svømme via et cockpit under vandet, så var det nedtur, fordi det er fandeme blåhvalssæson, og Danas Point er fandeme det bedste sted i verden at spotte blåhvaler. Og vores lille marine biolog var meget skuffet over ikke at få sit største ønske opfyldt. Og det var vi også!

Til sammenligning var vi på hvaltur i Monterey, hvor vi så 42 pukkelhvaler — helt tæt på — og en enkel finhval. Så forventningerne var høje. Men sådan er det. Hvaler kan ikke programmeres. Og særligt blåhvaler kan blive endnu længere under vandet, før de bliver nødt til at komme op til overfladen. Suk.

Vi er overhovedet ikke klar til at sige farvel til San Clemente. Her er for fedt. Vi skulle have vendt snuden mod LA/Santa Monica/Santa Barbara vores sidste tre dage. Men vi bliver her. Manden skal have cyklet flere ture på sin medbragte cykel. Og jeg skal genoptage surfing, som jeg prøvede på sidste års sommerferie i Costa Rica. Jeg ligner noget, der er løgn på et surf bræt, men jeg elsker det. Og jeg skal hike noget mere og få vendt den dårlige samvittighed over ikke at få trænet. I dag tog jeg nogle ture op og ned af den her trappe:

20130829-193545.jpg

Og så den her trappe:

20130829-193559.jpg

Mens jeg indimellem gik langs vandet:

20130829-193615.jpg

Her er så fantastisk perfekt!! Manden og jeg taler om, at her ville vi gerne blive gamle (altså hvis vi vandt i lotto).

… Fordi vores udlejer hørte, at vi ville blive, og han ikke kunne forlænge os, så fandt han et fænomenalt lækkert sted til os. Noget over vores budget. Men. Man lever kun en gang, ik’?

3 thoughts on “Loving San Clemente Despite Our Whale Trip

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s