My Favorite Season In San Francisco

Så er det afgjort: Min yndlingssæson i San Francisco er efteråret. Siden september har vi været forkælet med varme solrige dage. Ligesom sidste år. I den her weekend har vi oplevet:

Sumobrydning i Japan Town:

DSC01627

Fuck en mærkelig sport. Og så alligevel ikke: Brydningen var meget mere elegant og sjovere at se på, end jeg havde forestillet mig. Bagefter fik vi smagt nye japanske retter på en af bydelens mange restauranter efterfulgt af besøg i spændende krimskrams butikker. For eksempel er Japan Town top klar til oktober måneds største fest:

IMG_1795

Halloween fejres den 31. oktober. Græskar plastik skålene bliver brugt til at holde de kæmpe mængder slik, som børnene får indsamlet under deres trick-or-treat runde. Både børn og voksne overvejer allerede nu, hvad de skal klædes ud som. Vi glæder os. Helt vildt!!

Og så var vi til græsk festival i mit yndlingskvarter The Mission:

20130922-213411.jpg

Med en masse grækere, som lignede skuespillerne fra filmen My big fat Greek wedding. Og hvor min seje datter dansede græsk dansk med fremmede.

Fodboldkamp i højt solskin:

DSC01616

Det er ikke altid nemt at være lillesøster, som bliver slæbt med til storebrors kampe alt for tidligt om morgenen:

DSC01617

Sidste weekend tog lillesøster det dog i stiv arm:

20130922-213239.jpg

Man har kun det sjov, man selv laver.

Og så fik sønnen skrevet sine thank you notes til sine klassekammerater efter sidste weekends fødselsdag. Jep, det går amerikanerne meget op i! Udover en lille tekst lavede han også søde tegninger rettet mod den enkelte:

20130922-213120.jpg

Den her tegning illustrerer den episke vandkamp med vandballoner, som børnene havde. Tegningen er så enkel og alligevel så fin (synes moren).

… Gid vejret altid var så dejlig varmt. Efter endnu en fed weekend får jeg et lille stik i hjertet ved tanken om, at vi en dag skal forlade vores San Francisco liv. Og San Francisco venner. Hold da op vi slår rødder i øjeblikket!

2 thoughts on “My Favorite Season In San Francisco

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s