Everyday Life

I øjeblikket følger jeg et fag om sociale medier, som ugentlig indebærer en halv undervisningsdag på Berkeley, afleveringer af tre skriftlige opgaver, løbende redigering af holdkammeraters afleveringer og forberedelse til timerne. Så spændende, men jeg er helt færdig. Det er særligt hårdt at skulle finde på tre forskellige emner at skrive om hver uge. Hverdagene forsvinder foran computeren, mens det bragende solskinsvejr fortsætter udenfor. Weekenderne holder jeg for det meste fri. Efter fire uger føler jeg mig pludselig udbrændt og verdensfjern.

Det går jo ikke, at jeg lever som en huleboer i hverdagen! Så derfor har jeg holdt fri i dag og fået planlagt kaffe dates og et tiltrængt frisørbesøg. Det der med tiltrængt træning, det taler vi ikke om. Så må jeg fremover lægge nogle flere timers arbejde i weekenderne i stedet.

Børnene fortsætter med at stortrives i skolen. Yay! Men med al den medvind føler jeg instinktivt trang til at ruste mig mentalt til dårligere tider: Sådan en god karma kan ikke vare ved? Jeg er åbenbart typisk dansk, og min danske pessimisme skulle være en positiv egenskab: Årsagen til, at danskerne gang på gang kåres som verdens lykkeligste folk, skulle være, at vi har et lavt forventningsniveau og derfor ofte bliver positivt overraskede. Læs undersøgelsen her.

A propos lykke så blev jeg forleden aften ved sengelægning helt rørt over min hvalentusiastiske søns finurlige tankegang:

“Mor, tror du ikke, at hvaler ville vinde X Faktor”? Mig: “Øh hvorfor”? “Fordi hvaler synger så smukt, at jeg får tårer i øjnene. De ville garanteret vinde over Kim Larsen (udtalt Kimø Larsen)”.

2 thoughts on “Everyday Life

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s