San Francisco Coyotes

I Glen Park Canyon, som ligger bare 300 meter ned af bakken fra vores hus, skal man passe på flere ting: Først og fremmest påstår mine San Francisco veninder, at jeg ikke må gå eller løbe ture i parken, fordi der bor psykisk syge hjemløse, som kan overfalde mig. Er de hysteriske, eller har de ret, jeg ved det ikke. Så derfor kommer jeg der ikke så meget. Men derudover skal man også være på vagt over for dem her:

IMG_1805

San Franciscos prærieulve! Prærieulvene har boet i San Francisco siden 2001, og man mener, at de er kommet herover ved at have krydset Golden Gate Bridge. De ca. femten prærieulve er ikke farlige for mennesker, men til gengæld var der sidste sommer flere tilfælde, hvor prærieulve overfaldt hunde (uden snor) og løb væk med dem. Hundene sås aldrig igen.

Her er en 20 sekunders video fra sidste sommer, hvor en hylende prærieulv blev optaget i Glen Park Canyon:

Jeg genopdagede parken i weekenden på en kort gåtur, hvor jeg lige fik stresset af. Parken er sindssyg smuk, og fra nu af vil jeg ikke lade grimme overfaldshistorier afholde mig fra en gå eller løbe tur!

IMG_1798

… Og så slap I for at høre om vores sindssyg travle weekend. Tiden flyver, hvilket i bund og grund er en dejlig ting i forhold til sidste år, hvor tiden forløb pinsomt langsomt.

3 thoughts on “San Francisco Coyotes

  1. Time flies when you are having fun . . Eller noget i den stil :-) Jeg ville dø af skræk, hvis jeg stod over for en prærieulv. Eller en ulv – som vi jo har fået tilbage i Danmark. Så hellere en hjemløs :-) (Ej, okay – det var grov, ironisk humor af den danske slags – håber ikke jeg bliver slagtet) Ha en god dag. Og nyd den flotte natur.

    • Haha. Jeg har – helt seriøst – undersøgt det, og prærieulve skulle ikke være farlige for mennesker. Men ulve tror jeg er farligere!! Og parkens øvrige potentielle beboere: Jeg er stadig totalt uafklaret omkring deres eksistens. Men mere seriøst: de fleste SF hjemløse er psykisk syge, så man ved aldrig, hvordan de reagerer (hvor jeg dog savner trygge DK, når jeg tænker nærmere over det!).

  2. Forstår dig godt. Kan godt huske, hvordan det var allerede den gang. Mht. Danmark er det nok i virkeligheden knap så trygt, som vi kunne ønske. Men måske alligevel – sammenlignet med andre lande. Ude godt, hjemme bedst ;-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s