Small Frustrations

KOM NU, hepper jeg på mig selv, du kan godt: Jeg er tæske træt af at skulle fluekneppe mine egne og mine holdkammeraters tekster på studiet. Og jeg er træt af at skulle vente på andres input, før jeg selv kan blive færdig. Ligesom i skrivende stund, hvor jeg sidder og venter på mine holdkammeraters kommentarer til et af mine oplæg. Det er jo ligesom at være på arbejde igen!

Og jeg er sur over et dumt frisørbesøg. For første gang i mit voksenliv fik jeg lavet lyse striber i mit solafblegede leverpostejfarvede hår. Og hvad sker der? Efter at have lavet de lyse striber, kommer frisøren en toner i hele mit hår (for at affarve striberne forklarer han), som så mørkner resten af mit solafblegede hår? What? Jeg er normalt typen, som aldrig beklager mig, men den her gang fik jeg gentaget – vist nok en del gange – at jeg syntes, at mit hår var blevet mørkere. Frisøren fik (de i USA obligatoriske) drikkepenge på 15 pct. i stedet for 20 pct., som jeg plejer at give. Jeg er provokeret af, at frisøren ikke tilbød at farve det om (selv om jeg klart ville have sagt nej tak, fordi han aldrig får lov til at røre mit hår igen). Men set i bakspejlet var jeg måske heller ikke så tydelig omkring min utilfredshed, som jeg troede, at jeg var? Jeg har det ikke godt med at brokke mig over dårlig service, hvilket er meget uamerikansk. 

Heldigvis er der kun ti dage tilbage inden næste ferie, hvor saltvand og klorvand forhåbentlig affarver mit hår igen. Mon mine lyse striber så bliver grønne?!? Jeg skal aldrig have lyse striber igen.

… Og ja –  efter at have skrevet indlægget – indser jeg, at mine problemer er rimelig luksus agtige. Men alting er relativt, ik’?

2 thoughts on “Small Frustrations

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s