Back In San Francisco

Hov, så gik der lige ti dage uden opdatering af bloggen. Tiden flyver, når man har det sjovt! Maui var eksotisk, smuk og spændende. Mere om Hawaii en anden gang.

Vi er trætte, fordi vi kom hjem søndag midnat (typisk, fejlagtigt os at udstrække ferien til makslængde), og fordi vi er ramt af jetlag med tre timers tidsforskel til Hawaii. Vi er deprimerede over skiftet mellem smukke og varme Hawaii til et koldt og mørkere San Francisco efterår, og over at manden er bortrejst i en længere periode på grund af arbejde. Samtidig med at børnene (og dermed jeg) har ekstra travlt med lektier. Kom overskud, kom.

… Næste indlæg bliver om de meget amerikanske skole aktiviteter – som ved siden af lektier – optager børnenes og min tid i den her uge: Current events, science fairs og star student sharing. Stay tuned!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s