Muir Woods

Redwood arten har de største og højeste træer i hele verden, og Californien er fyldt med dem. Muir Woods ligger 15 minutters kørsel fra Golden Gate Bridge. Vi stopper af og til på vej til vores yndlingsdestination Stinson Beach, som er vores weekend helle. Begge stop er et besøg værd, hvis man er i San Francisco og omegn.

Træerne med den rødlige bark kan blive op til 1000 år og højere end Statute of Liberty. Ligesom når jeg befinder mig i en kirke, dæmper jeg stemmen, fordi der føles noget helligt over de gigantiske træer. Man går på en sti lavet af træ, og bort set fra enkelte steder må man ikke gå ind i selve skoven, hvilket er lidt irriterende. Men det er for at beskytte biodiversiteten i skoven, som er lige så høj som en regnskovs.

Det er umuligt med kameraet at fange træernes majestæthed, men I får alligevel nogle billeder fra gårdsdagens tur med datterens klasse.

IMG_2502   IMG_2525  IMG_2505

20140405-104702.jpg

7 thoughts on “Muir Woods

 1. Vi har også set Redwoods i dag. Det var dog i nærheden af Santa Cruz (kan desværre ikke huske hvad stedet hed). Det var utroligt spændende. I folderen stod der at træerne kunne blive 2000 år. Imponerende. Og du har helt ret. Man kan ikke vise billeder der viser deres imponerende størrelse :-)

   • Har nu fundet ud af at skoven hed: Henry Cowells Redwoods. Super hyggeligt, med gode fortællinger undervejs.
    Et træ var blevet plantet for ca.60 år siden. Det var ikke større end at jeg kunne nå om det med en hånd!
    I morgen går turen mod SF. Pier 39 og tur med cable cars.
    Det har hverken min datter eller mine nevøer prøvet før, så det skal nok blive hyggeligt :-)

   • Hvor hyggeligt! Hvis I har tid, så tag bussen op til SF’s italienske kvarter North Beach med hyggelige cafeer og byliv :-) I skal tage bussen ude foran pier 39, som går mod Coit Tower.

 2. Sådan er det med mange ting i USA (og andre steder i verden) – billeder kan bare ikke helt gengive virkeligheden. Men flot ser det ud. Har også været der. Mit gudbarn er i Californien lige nu – er der noget, du tænker, jeg skal sige, hun SKAL se, inden hun rejser til NY om en uge?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s