Happiness Is Isla Mujeres

Vi er landet på det hyggeligste lille hotel på Isla Mujeres i Mexico, som fortjener sit eget blogindlæg, fordi hotellet er årsagen til, at den her ferie nok bliver vores bedste ferie nogensinde! Den lille laid back ø Isla Mujeres ligger femten minutters sejllads fra travle Cancun. Vi var overraskede over, at så få taler engelsk, men det går fint med lidt gebrokken spansk blandet med noget fransk med spansklignende accent (no, it ain’t pretty).

Vores hotel, som vi som sædvanligt fandt over vrbo.com, er vanvittig hyggeligt og blændende smukt med stærke, glade farver allevegne. Vi bor i et lille hus med eget køkken, internetadgang og fjernsyn og har derudover adgang til et fælleskøkken og fællesareal med borde og grill. Vi griller hver aften og cykler til supermarkedet på hotellets cykler, som dog ikke har børnecykler (æv vi havde ellers taget børnenes cykelhjelme med). Hotellet bugner af små hyggelige kroge, som børnene elsker. Hvor billeder ikke kunne gengive Muir Woods gigantiske smukke redwood træer, så forklarer billeder fra Isla Mujeres mere end ord, hvorfor vi føler os så hjemme på vores lille hyggelige, perfekte hotel.

Her er kælet for detaljerne, jeg gad godt inkorporere farver eller klinker i eget hjem for at fange den hyggelige stemning!

DSC02143

DSC02147

DSC02140

DSC02152

DSC02155

DSC02159

DSC02165

DSC02174

DSC02203

Børneparadis er skabt i form af gynger, hængekøjer, paddleboards, kanoer, biograf, bordtennisbord og basketballnet. Alting gratis. Hotellets swimmingpool er for lille og dyb, så i stedet spiser vi på nabohotellets restaurant, hvor der er adgang til en stor børnevenlig infinity pool. Fint med os!

DSC02151

DSC02241

Vores børn har ingen husdyr, og derfor er de overlykkelige for hotellets papegøje og hunde. Og ligesom Costa Rica har Mexico også venlige, kæmpe iguanere, som hotellet fodrer med frugt.

DSC02219

DSC02175

DSC02271

Fænomenale rev, som turister sejles til fra Cancun, nås med kajakken fra hotellet. Det eneste jeg – og kun jeg – savner er adgang til surfing. Femten minutters gang fra vores hotel (fem minutter i en taxa uden sikkerhedsseleler) ligger en hyggelige bykerne med smukke Playa Norte.

DSC02245

DSC02246

DSC02248

Samme dag vi ankom, opfordrede hotellets søde ejer og personale børnene til at hjælpe til med deres seneste projekt, hvor de kommer blåt cement på en væg og dekorerer den med muslingeskaller og sten. Min datter satte et decideret håndaftryk, og min søn dekorerede med sten. Det her sted oser af overskud og imødekommenhed! Mere perfekt kunne hotellet ikke være skræddersyet til vores børnefamilies behov!

IMG_2767

2 thoughts on “Happiness Is Isla Mujeres

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s