Ahh Yosemite

DSC02829

Vores vandretur ved Glacier Point (åben mellem juni og oktober) er den smukkeste naturoplevelse, vi har haft (sammen med Tirta Gangga på Bali, smukkere end Grand Canyon). Det var den type oplevelse, hvor ord ikke kan retfærdiggøre, hvor smukt der var, og hvor heldige vi følte os. Men billederne taler vist for sig selv.DSC02825

Vores børn var meget lidt glade for at forlade Camp Mather de to dage, vi tog på ture i Yosemite, men når vi var der, syntes de også naturen var fantastisk. Det hjalp helt sikkert, at vi havde en kikkert, som de brugte til at kigge efter bjørne med, som vi heldigvis ikke fik set nogen af!

DSC02853

DSC02832

DSC02841

DSC02852

DSC02863

Vi fik også vandret ved Hetch Hetchy, som forsyner San Francisco med drikkevand.

photo 1

… Californiere er for heldige! Synd for dem de ikke har så meget ferie som os til at gå på opdagelse, hvilket desværre er årsagen til, at de amerikanere, som vi kender, har udforsket Californien mindre end the average tourist. Hold kæft hvor er vi danskere heldige!

2 thoughts on “Ahh Yosemite

  1. Glacier point har så absurd flot udsigt at man tror det er løgn! Hvor var det godt at i fik hevet ungerne derhen.

  2. Du har ret. Vi er så heldige! Fantastisk sted. Sindsyg flot natur. Og jeps, vi var sikre på en bjørn listede forbi vores telt om natten og det var absolut en af de mest skræmmende oplevelser i mit liv! Og Yosemite – sammen med Grand Canyon en af de smukkeste. Tak for indlæg :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s