OMG Pregnancy Moments In San Francisco

 • Jeg er medlem af en online fødselsgruppe, hvor kvinder med samme termin deler spørgsmål og erfaringer. Et af dagens spørgsmål var: “Is it safe to shoot guns while pregnant?”   
 • Min fødselslæges praksis emailede mig denne reklame:

“CooolSculpting is now available in our office. Eliminate stubborn fat without surgery or downtime and feel great from every angle. Call (415) 923-3130 to schedule your free CoolSculpting Consultation today. The sooner you set-up your consultation, the sooner you’ll see results in the mirror”.

 • En veninde tilbød at arrangere et baby shower for mig. Jeg takkede pænt nej tak. Men jeg gad godt deltage som gæst inklusiv deltage i de lege, der hører til et baby shower, bare for oplevelsens og kulturchokkets skyld.
 • Ved gynækologiske undersøgelser iføres man en blå papirkittel (med åbning foran) og et stort klæde over benene. Ligesom man ser i film.
 • Lugten af fed fylder San Francisco. Dagligt møder jeg den søde, tunge lugt, både når jeg kører bil og går på gaden. Ikke sjovt med kvalme!
 • Stinkdyr er alle vegne: I vores baghave hvor lugten sniger sig ind via et åbent vindue; I bilen hvor lugten sniger sig ind uanset om vinduerne er åbnede eller lukkede. Ikke sjovt med kvalme!
 • Flere timers kørsel i bil. Hver dag. Op og ned af stejle bakker. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har kastet op under bilkørsel frem til jeg var fire en halv måned henne. Det er dæleme lang tid.
 • Mangelfuld rådgivning ved graviditets komplikationer. De er så bange for erstatningssager, at de ikke tør komme med anbefalinger til det videre forløb. Vi har derfor måtte tage kontakt til Rigshospitalet for at få en professionel ærlig vurdering. Røvhuller.
 • Tvungen influenza vaccination. Jeg hører historier om gravide, som bliver skældt ud af vrede læger, hvis de fravælger influenza vaccine. På grund af forglemmelse har ingen haft spurgt til min vaccinationsstatus. Mon jeg slipper, fordi influenza sæsonen er ved at være overstået? No way. De insisterer nemlig på, at fosteret efterfølgende er beskyttet de første seks måneder af dets levetid. PS. Min aversion mod influenza vaccination har ingen sammenhæng med min 100 pct. støtte til MFR-vaccinen, som pga. et mæslingeudbrud i Californien er meget oppe i medierne.

6 thoughts on “OMG Pregnancy Moments In San Francisco

 1. Tak for en spændende blog. Jeg forstår dig, fødte min søn i Kansas i december 2014. Tro på din egen overbevisning. I Dk er de faktisk meget længere fremme med hensyn til fødsler og spædbarnspleje end USA. Jeg stod fast, og blev af OB-GYN nok betragtet som hende den besværlige☺️ F.eks. frabad jeg mig antibiotisk øjnsalve til min søn lige efter fødslen, det stoppede man med at give forebyggende i Dk for 20 år siden. Sygeplejerskens kommentar var: “så bliver din søn jo blind”. Jeg sidder nu med min dejlig søn, han er helt perfekt trods mine mange fravalg, jeg fravalgte også influenza vaccinen😊 Jeg ønsker dig alt godt for resten af graviditeten og den forestående fødsel.

  • Tusind tak for dine søde ord! Og godt kæmpet af dig, det kræver overskud at sige fra! Det er så udmattende at skulle være “på vagt” hele tiden. Jeg har læst mig til på din spændende blog, at I vender hjem til DK igen. Jeg kan jo 100 pct. sætte mig ind i de overvejelser, som I har været igennem, og af samme årsager vender vi også næsen hjemad på sigt :-)

 2. Jeg kan ikke engang køre bus i San Francisco uden at blive køresyg. Jeg er dybt imponeret over, du stadig sætter dig ind i bilen på trods af graviditetskvalme.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s