Fun American Family Experience: The Rodeo!

DSC04056

Hvor er jeg bare glad for, at vi kom afsted: Livermore Rodeo var en af vores sjoveste og mest amerikanske oplevelser! Børnene var betagede af showet, og jeg satte Texas eller Tennesse tilbage på “must visit” listen efter en eftermiddag omgivet af country musik gjaldende ud af højtalere og lækker tøjstil med cowboystøvler- og hatte. Tænk TV-serien Nashville med piger med løsthængende bølget hår og kjoler tilsat cool cowboystøvler og mænd med cowboyhatte og kæmpe bæltespænder med horn.

j8t6k5-l-610x610-dress-hat-country-country+style-country+dress-country+girl-lace+country+girl+outfit-western+boots-boots

Højdepunkterne ved selve rodeo showet:

  • Sådan ser det ud, når verdens 6. bedste indfanger en kalv på ni sekunder. I øvrigt vandt kalven oftest, fordi den pilede afsted til stor glæde for publikum.

  • Sådan ser det ud, når en professionel cowboy rider på en utæmmet hest. Damn.

  • Disciplinen “wild cow milking”?!? WTF?

DSC04068

  • Vi stod alle op, da nationalsangen blev sunget og udført på døvesprog; lokale krigsveteraner fra Vietnam og Korea blev hyldet; miss Livermore 2015 blev kåret. Oh yes they did!

DSC04053

  • Indtagelse af alkohol i det offentlige rum — bort set fra New Orleans og Las Vegas — er forbudt i USA. Amerikanere ville blive rystet over gadebilledet i København! Men til rodeo er det åbenbart helt cool. Mange rendte rundt med en øl elle en drink på trods af 35+ grader allerede tidligt på eftermiddagen, og alle steder var der skiltet med “no drinking and driving”, selv på billetterne.
  • Dyrevelfærdsmæssigt. Bum, bum. Alle dyr så velplejede ud. Vi havde måske lidt ondt af de kalve, som blev indfanget og bundet. Men vi følte os ikke indignerede på noget tidspunkt, fordi aktiviteterne maks varede i et minut, og at alle dyr blev sluppet løst igen med det samme.
  • Hjemme igen er jeg helt glad for den kølige San Francisco sommer med overskyet formiddag og sol efter kl. 15 (i vores bydel). Phew der er varmt udenfor San Francisco!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s