Exploring Instagram

Det dersens Instagram har – indtil for nyligt – aldrig sagt mig noget, fordi jeg ikke har kunne finde ud af, hvad jeg synes om det, og hvad jeg skal bruge det til. Jeg er stadig ikke helt afklaret, men er altså begyndt at poste lidt billeder fra vores californiske hverdag og ferier derinde. Du kan finde mig her.IMG_3358

3 thoughts on “Exploring Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s