Fall Break In Cozy Capitola

IMG_3402

Supermor! Da jeg ikke har andre voksne at highfive, må jeg lige dele på bloggen, hvor sej jeg er. Jeg har spenderet to fulde dage alene med børnene på vellykket efterårsferie i Capitola, da manden desværre måtte arbejde i San Francisco. På trods af en to måneder gammel pjevset baby, som enten skal ammes, sove på mig mens jeg ligger HELT STILLE eller holdes i bevægelse i mine arme eller i en bæresele, har vi haft to skønne dage med hyggelige projekter og oplevelser. Vi har været på stranden, gået dags- og aftenture med de store på løbehjul og baby i viklen og hygget os derhjemme. Uden at jeg er sprunget i luften, når børnenes høje stemmer har vækket baby, eller baby efter hårdt arbejde endelig er klar til at komme ud af døren og de store liiiige skal dø i minecraft/vise mig noget sjovt på youtube/finde deres sko/ikke gider gå tur alligevel. Og uden at jeg er dejset om af udmattelse. Cyber highfive til mig! Godt at alene-mor-perioden slutter lige om lidt…

Men det er heller ikke svært at hygge sig i så perfekte omgivelser. Vi ELSKER den her type ferie! Capitola ligger to timers kørsel fra San Francisco og har den hyggeligste lille bykerne og smukkeste strand, hvor man lige nu kan spotte hvaler. Vi bor i et hus lige ud til en flod med egne kajakker. Det tager kun fem minutter at gå til by og strand. Capitola ligger ti minutters kørsel fra Santa Cruz, og vi startede ferien — hele familien — med en tur på “the boardwalk” (som er tivoli, bare ved stranden). I oktober er her så varmt, at børnene har badet, uden våddragter! Eneste minus ved Capitola er, at vi ikke har opdaget den her ferieperle noget før og de høje overnatningspriser (som vi retfærdiggør at spendere fordi vi ikke har været på sommerferie i år).

Jeg vil lade billederne tale for sig selv.

DSC04375

DSC04354

DSC04378

DSC04382

IMG_3376

… Og I skal da lige have et billed af et af vores små indendørs projekter. Det startede som et top ambitiøst projekt, hvor børnene skændtes som et gammelt ægtepar, når huset væltede, eller glasuren drillede. Så trådte jeg til, og det blev ikke meget pænere. Til sidst tudede vi af grin over vores mislykkede projekt, som vi postede på Instagram med hashtagget #nailedit. Man skulle nok have været der, men vi griner stadig :-)

DSC04351

4 thoughts on “Fall Break In Cozy Capitola

  1. Det lyder som det dejligste sted og ser ud som det mest skæve gingerbreadhouse i mands minde.. Godt gået med tre børn!! Skønt at høre nyt – savner jer! Knus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s