Random Trivial Thoughts Before Leaving For My Happy Place

DSC03762

Santa Monica, ét af mine “happy places”.

Så er det tid til en omgang tankebras:

  • Jeg håber at spotte en celebrity i Santa Monica. Gerne Rihanna, Ben Affleck, Jessica Alba eller Reese Witherspoon. Hvis det glipper, er næste mål at rende ind i Obama på en rundvisning i the White House, hvor jeg vil samtale om Australiens våben reform, som har sat en definitiv stopper for masseskydninger i Australien (bl.a. via forbud mod semiautomatiske våben og strengere regler for våbentilladelser). Nej, nej, “celebrity encounters” er ikke noget, som jeg har tænkt nærmere over. Sådan da.
  • Efter ferien må jeg huske at inkludere stopdans i vores morgener. Stopdans gør morgensure børn glade!
  • Amerikanske mødre spørger, om jeg har “help with the baby” (som i en babysitter eller en “nightnurse”). Og de kigger medlidende på mig, når jeg svarer nej, men at jeg har masser af hjælp, fordi min mand og venner hjælper med at fragte børnene frem og tilbage til skole.
  • Vi har (selvfølgelig) verdens mest nuttede baby, hvis hobby er at teste os med alverdens lyde, som vi skal gentage, mens han smiler og griner forventningsfuldt til os.
  • Jeg er blevet fuldstændig pjattet med det økologiske mærke “The Honest Company” (skabt af Jessica Alba, hende jeg håber at rende ind i, i Santa Monica) både til baby og mig. Særligt deres Honest Beauty (hudpleje og makeup linjen) er så lækker, at jeg er begyndt at gå op i mit udseende igen. En luksus lige så vanedannende som Amazon. Og de leverer ikke til DK!
  • Jeg var engang definitionen på en introvert person. Efter fire år i USA mestrer jeg smalltalk bedre end amerikanerne — synes jeg selv — fordi jeg også kaster nogle personlige spørgsmål ind i snakken. Hvilket amerikanerne — og jeg — virkelig trives med!
  • Jeg har lært at undgå skammen ved offentlig amning ved at finde ly i prøverum, som søde butiksansatte velvilligt stiller til rådighed. Mange amerikaneres holdning til offentlig amning er nemlig: “så malk dog ud hjemmefra og stik knægten en flaske”!
image

Ammepause hos Anthropologie

  • Jeg har nu haft yogamåtte og fem kg håndvægte stående fremme i to måneder, så jeg liiige kunne træne, når der var tid. Har kun rørt dem, når jeg har flyttet rundt på dem.
  • Jeg har droppet målet om barnevognsture med en sovende baby og har accepteret, at hvis baby skal sove en længere lur, så bliver det i mine arme eller i noget, som bevæger sig, konstant. Dårligt for min kondi, men betyder at baby og jeg får hvilet os og ikke er udmattede på trods af aktive nætter.
  • Mine to ældste børn har som babyer haft opført sig uhørt eksemplarisk på selv elleve timers flyveture til Asien. Så karma har nok noget andet i tankerne for babys første flyrejse. Pyt, det er kun en time. Og skide være med eventuelle omkringsiddende ammeforskrækkede amerikanere. I’m Danish and that’s how we do it. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s