A Budding Goodbye

Møg uge. Jeg har været trist. Vores allerbedste amerikanske venner flytter ud af byen den her weekend. De har været vores sparringspartnere under op- og nedture og vores medallierede, når hverdagen skal gå op. Samtidig ejer de en fænomenal humor og livsperspektiv, som sætter kulør på hverdagen. De holder af vores børn og vi af deres, og vi hænger ud med dem både med og uden børn.

En æra slutter.

Til gengæld er både de og vi helt oppe at køre over, at vi det næste halve år skal tilbringe weekender sammen i deres overfede kæmpe hus i smukke Marin tæt på redwood skove og vores favorit strandby Stinson Beach.

Det hjælper lidt på følelsen af tomrum, som deres flytning efterlader. Men så stopper festen. For til sommer skal vi jo sige endeligt farvel, når vi flytter “hjem”. Og de venner har jeg ikke lyst til at undvære i mit liv, hverken halvt eller helt.

Indtil nu har jeg ellers kun haft glædet mig til at flytte tilbage til Danmark. Men vores venners flytning har tydeliggjort, at vi snart skal give slip på et liv, som efter fire år føles hjemligt og trygt. Den her gang bliver det ikke “på gensyn”, som da vi flyttede fra Danmark. Jeg må “suck it up”, for det er jo kun en forsmag på, hvordan det bliver, når vi skal pakke vores liv sammen om et halvt år. Ja måske endda allerede om fem måneder, hvis vores drøm om en to måneders USA roadtrip går i opfyldelse. Og på den positive side hjælper vores venners flytning os med at give slip, og vores flytning har hjulpet dem tilsvarende med at tage springet ud af byen.

“And suddenly you know: It’s time to start something new and trust the magic of beginnings”. Meister Eckhart

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s