Happy New Year

Godt nytår fra Sea Ranch! Her har vi nulret rundt i en uge. Fra vores vinduer kan vi se hvaler, ræve og hjorte. Og 100 meter fra vores hus bor en sælkoloni. Heldigvis har vi ikke set den puma — endnu — som er blevet spottet vandrende bag Highway 1. Manglende søvn og maraton amning har sat min krop på standby. Men det er også ok, for her i Sea Ranch “er vi bare”.

Jeg har tårnhøje forventninger til 2016, bare kom an! Efter fire år i San Francisco befinder vi os et rigtig dejligt sted i livet. Vi voksne har lært at sætte fokus og bruge vores kræfter de rigtige steder. Og den følelse vil jeg gøre alt for at navigere efter, når vi vender tilbage til Danmark. En ting er sikkert, lige så meget som vores expat ophold har kostet os, lige så meget giver det igen.

“Travel.

As much as you can.

As long as you can.

Life’s not meant to be lived in one place.”

(Citat tyvstjålet fra bunchofbackpackers.com)

Det næste halve år er vores fokus fortsat på at få så mange rejseoplevelser som overhovedet muligt. Ahh det bliver godt!

Tak fordi du læser med!

Her er nogle billeder fra fredfyldte Sea Ranch. På instagram har jeg lagt en lille film, hvor jeg indefra vores hus optog en gråhval dykke ned. Vi er nemlig i starten af gråhval-sæsonen i Californien. Sådan en udsigt får vi nok aldrig igen!


 

image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s