How To Bust A Bad Mood Caused By The Weather

img_4399

Badetøj til baby, tjek. Surf/snorkel tøj til mig, tjek. Og nu når jeg alligevel er i gang, strand kimono til mig, tjek. Nu mangler jeg bare at få styr på myggespray og solcreme —— til vores strandferie om tre måneder!

Når vejret eller livet driller, planlægger jeg ferier. Det er en sikker “mood booster” udelukkende baseret på forventningens glæde. Men det virker, hver gang. I den ånd har jeg netshoppet til vores næste eksotiske ferie, selv om den ligger tre måneder ude i fremtiden. Når jeg planlægger ferier, undersøger jeg:

Hvor skal vi hen? (Den liste er lang og opdateres løbende!)

Hvilken årstid er bedst; hvornår skal vi afsted?

Hvilket område skal vi bo i?

Hvilken bolig skal vi bo i? 

Hvordan kommer vi billigst derhen?

Top 10 over steder vi skal se

Top 10 over aktiviteter, vi skal lave

Hvad mangler vi (solcreme, myggespray, tøj) — for det gider vi absolut ikke spilde tid på at jagte på ferien!

Mens Danmark har sne, har San Francisco regn. Det er første periode i fire år, at vejret har sat en stopper for vores udendørsliv i mere end en dag. Jeg har været en rigtig stueplante i alt for lang tid i mit hverdagsliv i San Francisco, først pga. (møg) graviditet, senere pga. ny baby. Men nu længes jeg efter at gå ture, vandre og være udendørs. Jeg kan mærke savnet efter weekendture og strandliv helt nede i maven. Vejret plejer nemlig altid at være til at tage på udflugter eller til strandliv (minus badning). Udover koldere temperaturer og regn har himlen også været grå, hvilket også er en sjældenhed i San Francisco. Det bliver vist hårdt at vende tilbage til det danske vejr?!

I mellemtiden — mens jeg venter på at kunne erstatte ankelstøvler med mine trofaste klipklappere om morgenen — vil jeg glæde mig til vores næste eksotiske ferie. Og fandeme ja, den her gang vil jeg surfe igen! På vores sidste ferier har jeg pga. graviditet og ny baby slet ikke fået snorklet og leget i det omfang, som jeg plejer, så jeg glæder mig!

Og NU skal jeg i gang med at bevæge min krop igen, så jeg kan blive bare en lille bitte smule strandklar. Så i den ånd: Træningstøj som giver mig lyst til at forbrænde kalorier, tjek!

img_4397

Nu mangler jeg bare, at vejret bliver bedre…

PS. Vist godt for vores økonomi, at udsalget slutter nu.

PPS. Officielt er jeg selvfølgelig dybt taknemlig for regnen, som jeg håber bliver ved og ved og ved og ved i et omfang, så den afhjælper den alvorlige tørke. Altså officielt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s