Too Tired

Da det pludselig slog mig — to uger senere, uden for kontekst — at da en god bekendt i en forsamling af forældre på skolen sagde, at Danmark hele tiden var “in the news”, og at “we should all move to Denmark”, så refererede hun positivt til Bernie Sanders’ skønmaleri af Danmark og ikke sarkastisk til smykkeloven og Danmarks skrappe immigrationsregler. I stedet for at deltage i diskussionen og takke for de venlige ord om Danmark, stak jeg af uden et eneste ord. Gud hvor er jeg bare pinlig, uhøflig og ‘awkward’. Suk.

Eller da jeg fandt gratis gadeparkering i et ikke særligt fedt kvarter og kom tilbage en halv time senere for at opdage, at jeg havde låst bilen, men efterladt passagerbildøren pivåben — ud mod den trafikerede vej.

When you’re feeling proud of yourself. - Imgur

Da jeg træt og mudret prøvede at genfortælle den sjove historie om den åbne bildør til min amerikanske veninde, og hun reagerede forfærdet og oprørt — på dramatisk amerikansk vis  — fordi hun troede, jeg havde efterladt baby i bilen med åben bildør, mens jeg ordnede ærinder (i amerikanske øjne ensbetydende med mulig kidnapning af baby og fængsel til mig for misrøgt).

… “Better stay silent!” Grundet ammehjerne og fare for flere af den slags bøffer, misforståelser og tårekrummende pinligheder, snakkes vi ved, når tågen letter.

2 thoughts on “Too Tired

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s