The First Half of Our Last Week in California

img_5896

During the first half of our last week:

 • We have had a blast instead of being depressed about our repatriation
 • We decided we’ll be back in Oceanside: what a beautiful beach and cozy, fun town
 • I realised Trump will probably win: I watched the Republican and Democratic conventions and Fox News, and I read Michael Moore’s blog post (here)
 • I discovered how much people dislike and distrust Hillary, which is so surprising considering Trump’s personality! If she were a man, I’m sure people would perceive her differently
 • We have been awwing non-stop at our soon to be one-year-old, who gets more adorable by the day
 • We shopped excessively at an outlet mall (like tourists, oh the shame)
 • Then we shopped some more on Amazon (oh well, no shame there)
 • We bought two extra suitcases to fit our extra stuff
 • I bought a winter jacket; I’m convincing myself that my lack of warm clothing — not the weather — is the reason why I’m shivering from cold from November to March in Denmark. It’s plausible, right?
 • I planned our last day, which we’ll spend in LA shopping and dining on Melrose Avenue, yay! Well, for me at least
 • We laughed because somebody was wearing a headlamp (because Americans are equipment freaks!), but then we discovered that there was a power outage — the blackout lasted for 22 hours, and we could definitely have used a headlamp!
 • We discussed, whether our moving back was the right choice for the first time since our decision
 • We realized maybe it wasn’t
 • If we move back to the U.S., we want to live in SoCal, our happy place

3 thoughts on “The First Half of Our Last Week in California

 1. Gisp. Det er da lidt af en bombe du smider i naestsidste punkt! Hvis I kommer tilbage til DK og kan maerke at I vil fortryde resten af jeres liv at I ikke vender retur til Californien, saa er I mere end velkomne her i MIchigan….. ;-) Arj, spoeg til side. Nogle gange er livet alt andet end forudsigeligt og jeg er sikker paa at hvis I beslutter jer for at at i VIL tilbage, saa finder I ogsaa en maade at goere det paa. I har allerede klaret saa mange “ups and downs” saa jeg er sikker paa at I ogsaa vil klare et par stykker mere. Poej poej med rejsen hjem i denne omgang

  • Tak, og ja så finder vi ud af det, det er jeg også sikker på. Men uanset skulle vi væk fra San Francisco på et tidspunkt. Jeg tror bare, at vi ser tiden an, men hvis velvære og helbred skrænter mere i DK, så vil vi bestemt være åbne overfor at vende tilbage, ikke for altid, men for en periode :) spændende hvor I lander henne! Det kan jeg forestille mig må fylde en del hos jer, selv om I ser ud til at nyde somrene i Michigan :)

   • Det fylder helt vildt meget. Vi er i gang med at skrive lejekontrakt for eet år mere, men så vil vi altså også gerne være afklarede til den tid! Og ja, michigan somre er fantastiske. Hvis i kommer tilbage må i altså ikke snyde jer selv for the great Lakes om sommeren.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s