Siri, What Happened to You?

When I call my husband on my iPhone, I yell: “Call Mikkel” to Siri. It will take her a few tries to get it right, usually her first answer will be: “I don’t see McKay/McKelle in your contacts”, or “I did not quite get that Julie, or “I’m not sure what you said”. Today, walking with baby strapped on me in a baby carrier in the street, when I yelled “call Mikkel” to Siri, she replied:

“Ok Julie, from now on I will call you cunt”.

Yes. That really happened!? Happy Friday!

5 thoughts on “Siri, What Happened to You?

 1. Hej,

  Mange tak for en god blog, følger med herinde så tit jeg kan. Jeg står og skal flytte til San Francisco sammen med min mand og vores dreng på 1 år. Jeg lader mig inspirere af mange af de ting du deler, men ville høre om du kunne give lidt tips til mig omkring mødregruppe, legegrupper osv hvor jeg kan komme i kontakt med andre mødre? Du må meget gerne skrive mig til på min mail:) Vi kommer til at på i Santa Clara området.

  Hilsen Anita

 2. Hi Siri,

  I’m an American in San Francisco looking for a Dane to practice speaking Danish. Are there any places or people you recommend I reach out to? I’m taking classes at the Scandinavian School near West Portal.

  Good luck adjusting back!

  Warmly,
  Caroline

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s